Dragović potpisao, pa poručio: “Ja sam pravi Austrijanac, oduvek mi je san bio da igram u Austriji iz Beča”

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Veoma jake reči nekadašnjeg kapitena Zvezde

Gotova je jedna od najvećih letnjih saga kada je reč o transferima u Srbiji. Aleksandar Dragović je odlučio da napustio Crvenu zvezdu na isteku ugovora, dok je sada pronašao i novi klub. Kako se i očekivalo, on je otišao put Austrije iz Beča.

Dosta je bilo peripetija oko ovog transfera, Dragović je bio rešen da ode u Austriju, potom su se desile komplikacije zbog njihovog direktora, te je i sam transfer bio na čekanju.

Nakon dugo vremena, Dragović je prelomio i otišao u klub iz austrijske prestonice, dok je na predstavljanju rekao da mu je ovo bio san.

- U Austriji sam od svoje šeste godine i igrao sam u svim mlađim kategorijama. Moj dečački san je oduvek bio da mogu da zaigram za Austriju na stadionu Hor. Ima osam mnogo divnih trenutaka ovde kao profesionalac. Ja sam pravi Austrijanac, Beč je za mene najlepši grad i zato mi je oduvek bio cilj da okačim kopačke o klin ovde jednog dana, ali ne želim da razmišljam toliko o tome sada. Sad želim da pomognem Austriji.

On je potom rekao da se i zbog porodice takođe vratio u Beč.

- Trudim se svakoga dana da budem uzor, kod kuće svom sinu, a sada i ovde u klubu našim mladim igračima. Znam koliko je težak fudbalski biznis, želim da budem vođa i pokažem im kako se nositi sa teškim situacijama - istakao je Dragović.

(Telegraf.rs)

Video: Milunović, Dragović i Popović podigli pehar zajedno za oproštaj, a onda je usledio veliki vatromet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    30. jul 2024 | 16:53

    Onda lepo promeni prezime i uzmi neko nemačko, austrijsko i nemoj nam sramotiti srpsko prezime. Pošto si pravi Austrijanac onda nemoj da se prezivaš kao Srbi.

  • Z

    30. jul 2024 | 17:30

    Ko se stidi svog porijekla,vazda rdja dovijeka!

  • Grdni Pržulj

    30. jul 2024 | 16:58

    Pa jes kad si potpisivao za ZVEZDU bilo je : to je moja životna zelja, sanjao sam da igram ... bla bla svi ste isti i naredni,telom ti sve najgore naravno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA