"Italijani su ga dobili za "bagatelu"": Piksi prokomentarisao transfer Pavlovića u Milan

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Italijanski klub je za ovaj transfer izdvojio 18.000.000 evra

Srpski defanzivac i reprezentativac Strahinja Pavlović biće ozvaničen kao novi fudbaler Milana gde je prešao iz Salcburga.

Italijanski klub je za ovaj transfer izdvojio 18.000.000 evra, a transfer prokomentarisao je i selektor naše zemlje, Dragan Stojković Piksi.

Kako je Piksi istakao u razgovoru za "Gazetu delo Sport", Pavlović će biti veliko pojačanje za Milan.

- Pavlović nije samo defanzivac, već pravi ratnik. On će biti veliko pojačanje za Milan. Tokom Evropskog prvenstva pitao me je za savet, i rekao sam mu da bih izabrao Milan. To je veliki klub, a Serija A je prava škola za defanzivce - počeo je Stojković.

Stojković je dodao da se Pavlović mnogo žrtvovao prethodnih godina, naročito u periodima kada nije igrao u Francuskoj i Belgiji.

- Ima sve što je potrebno da postane odličan defanzivac, uključujući snažan karakter. Odličan je u defanzivnim zadacima, ali i u otvorenoj igri, a poseduje sjajnu levu nogu. Milan ga je dobio za 'bagatelu'. Biće vrhunsko pojačanje - dodao je selektor.

Stojković veruje da će se Pavlović lako prilagoditi novom timu.

- U Srbiji igramo sa trojicom defanzivaca, dok Milan koristi četvoricu, ali dobri igrači se uvek prilagode. On je mlad i ima puno prostora za napredak - zaključio je Stojković.

Podsetimo, Pavlović će u Milanu biti saigrač sa Lukom Jovićem.

(Telegraf.rs)

Video: “Lebron već plače” Srbi poneli brutalne transparente i fotke za Džejmsa pre meča u Lilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata igre

    30. jul 2024 | 13:25

    Nemoj ti komentarisati zivota ti, ti si svoje pokazao.

  • Vlado

    30. jul 2024 | 14:05

    Nije bio samo Pavlovic u reprezentaciji Srbije vrhunski igrac.Vlahovic,Mitrovic,Sergej Milinkovic..niko od njih nije zaboravio naprecac da igra fudbal.Ali Stojkovic je morao da ima drugi odnos.FSS je morao da ima drugi odnos.Sramota je kako je Srbija igrala na SP i EP.Sest utakmica,nijedna pobjeda.

  • Стојке

    30. jul 2024 | 22:50

    Зна он 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA