Porodična drama legendarnog napadača: Umalo ostao bez žene i dece, spasila ih sobarica

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zbog ove situacije, Falkao nije mogao igrati i izvinio se navijačima

Radamel Falkao, legendarni napadač, nedavno se vratio u Kolumbiju da bi igrao za Milionarios, ali je zbog porodične drame bio prinuđen da propusti utakmicu ovog vikenda.

U njegovom domu u Bogoti, supruga Lorelei Taron, njihovo petoro dece, kao i dva rođaka, doživeli su trovanje ugljen-monoksidom zbog curenja gasa. Srećom, spasila ih je sobarica koja se zatekla tu u tom trenutku.

- Uključili smo grejalicu bez izlaza i svi smo se otrovali ugljen-monoksidom. Posle mnogo sati osetili smo snažan miris. Gospođa koja nam pomaže počela je vikati da brzo izađemo. Izašli smo, jer je miris bio nepodnošljiv. Anet je plakala jer joj je bilo loše, Jedidijaje spavao, a ja sam videla svet naopačke. Anet i ja smo imale najjače simptome, ali ubrzo su se i moja majka, Domi, Heven i Desi počeli osećati loše, s povraćanjem i glavoboljom - podelila je Falkaova supruga na društvenim mrežama.

Zbog ove situacije, Falkao nije mogao igrati i izvinio se navijačima, zahvalivši svima na porukama podrške, a posebno bolničkom osoblju koje je pomoglo njegovoj porodici.

Na zalasku karijere, Falkao se vratio u domovinu posle bogate karijere u klubovima poput River Plejta, Porta, Atletika, Monaka, Mančester Junajteda, Čelsija, Galatasaraja i Rajo Valjekana.

(Telegraf.rs)

Video: OFK Beograd poveo već u 5. minutu: Cvetković iskoristio perfektan pas Gobeljića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA