Zvezda zvanično dovela ogromno pojačanje: Elšnik sleteo u Beograd, transfer plaćen 1.500.000 evra

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Veliki dolazak

Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik i zvanično je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom ovog ponedeljka, objavio je klub. On se obavezao na saradnju do 2028. godine.

Prema ranijim informacijama, ljubljanska Olimpija je dobila 1.500.000 na ime obeštećenja, dok će trećinu od toga zaraditi kroz bonuse.

- Veoma sa srećan. Zaista sam zadovoljan što je sve nakon nekoliko dana završeno u Beogradu. Iza mene je dugo leto, nakon Evropskog prvenstva i sage oko transfera konačno je sve završeno i mogu da se priključim ekipi - istakao je Elšnik na promociji.

- Čuo sam dosta stvari o Crvenoj zvezdi i Delijama. Veoma sam srećan što sam ovde. Znam da je Zvezda osvajala prvenstvo prethodnih godina, kao i da je igrala u Ligi šampiona. Zvezda je jedan od najboljih timova, ako ne i najbolji u regionu. Veoma sam srećan što sam ovde. Navijači su najbolji, najglasniji i prave najbolju atmosferu. Radujem se danu kada ću kročiti na teren i osetiti sve to - dodao je Slovenac, pa nastavio:

- Juče sam upoznao nove saigrače, neke znam i od ranije. Nekoliko igrača je igralo u slovenačkoj ligi, pa smo bili protivnici na terenu. Takođe znam Vujadina Savića - pomoćnog trenera, ranije smo bili saigrači. Imao sam poprilično potpune informacije, a video sam i poznata lica, verujem da neću imati problem da se prilagodim.

- Nadam se da će me dočekati širom raširenih ruku, verujem u to. Na svakoj utakmici ću davati sve od sebe za njih, svih sto posto svojih mogućnosti. Borac sam i verujem da će me voleti. To mogu da očekuju od mene i verujem da ćemo biti uspešni zajedno - na kraju je poručio navijačima Elšnik.

Slovenac je tokom karijere nastupao za Derbi Kaunti, Svindon, Mensfild i Nortempton pored Olimpije, a za reprezentaciju Slovenije je odigrao 19 mečeva i dao jedan gol. Pokriva poziciju centralnog veziste i biće jedan od bitnijih dodataka za Vladana Milojevića u predstojećem periodu.

(Telegraf.rs)

Video: Lučani dobili crveni karton, ali i dalje vode 2:0 na Marakani protiv crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA