Novo krilo Partizana u suzama na aerodromu, u Srbiju ga ispratili porodica, mediji i navijači

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Fudbaler u toku dana stiže u Beograd iz Lime, a potom će potpisati ugovor na četiri godine

Veliku je prašinu podifao transfer novog krilnog napadača Partizana - Žoaa Grimalda (21) u Peruu, toliku da je mladi fudbaler prilikom sinoćnjeg dolaska na aerodrom u Limi imao spektakularan oproštaj.

Pored, naravno, porodice koja je u suzama ispratila Grimalda, igrača je u vazdušnoj luci sačekao i veliki broj medija, TV kamere, kao i navijači Sporting Kristala, koji su mu, navode tamošnji izveštači, skandirali.

Snimci sa lica mesta svedoče o emotivnom rastanku sa najmilijima, ali i pravo sapunici, u kojoj reporteri uživo "TV Fudbala" pokušavaju da "izvuku" izjavu Grimaldu o transferu u Partizan, oproštaju sa porodicom, ali bez uspeha.

Igrač je, vidno potresen, procedio jednu ili dve reči, onako usput, a zatim se zaputio ka delu aerodroma "Horhe Čaves" gde je bio nedostupan, dok su okupljeni navijači, koji su takođe došli da ga isprate, navijači skandirali njegovo ime.

Grimaldo će u toku današnjeg dana stići u Beograd, a potom ga očekuju lekarski pregledi, testiranja i potpis ugovora na četiri godine, o čemu smo već pisali.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    29. jul 2024 | 11:33

    Kakvi su ovo komentari. Kao Zvezdaš samo da kažem, Partizan je Srbski klub. Toliko. Ko razume shvatiće.

  • General

    29. jul 2024 | 11:45

    Plaču od sreće jer ne mogu da veruju zašta su uzeli milion i po evra. Ovaj ako je u nekoj depresiji, nema ništa od njega

  • Acko

    29. jul 2024 | 11:09

    Plače skontao ge ide🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA