Stanković i Spartak upisali prvu pobedu u prvenstvu, Srđan Babić postigao gol za crveno-bele iz Moskve!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Popravio je utisak

Veoma loše je započeo sezonu Dejan Stanković sa svojim Spartakom iz Moskve, pošto je poražem od Orenburga sa 2:0. Ipak, trebalo mu je samo sedam dana da popravi utisak, pošto je u drugom kolu slavio protiv Himkija na gostujućem terenu sa 3:1.

Spartak je morao jednostavno da se uzobilji i dobije ovu utakmicu kako bi nastavio da mašta o šampionskoj tituli, zbog čega je pritisak samo bio veći na neugodnom gostvanju.

Da stvari budu gore po Spartak, Vera je postigao gol za Himki u 41. minutu, ali je taj pogodak poništen zbog faula i to nakon intervencije VAR tehnologije. Onda je postalo praktično i gore, pošto je Spartak dobio i penal pri kraju poluvremena, ali je Bongonda promašio najstrožu kaznu u devetom minutu nadoknade.

Ipak, u drugom poluvremenu je krenula ofanziva i dosta bolja igra Spartaka, prvo je Barko postigao gol u 49. minutu, onda je Ugalde duplirao prednost u 55. što je značilo da tim iz Moskve ide ka pobedi.

Potvrdu pobede je načinio Srđan Babić koji je bio strelac u 72. minutu, dok je Magomedov samo ublažio poraz u 90. minutu susreta.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o Siniši Mihajloviću: Ispovest zbog koje suze same kreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA