Detalji transfera Žoaa Grimalda u Partizan: Crno-beli uložili 1.400.000 evra u Peruanca

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Uz to Sporting Kristalu idu i procenti, a igraču četvorogodišnji ugovor

Osmo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku - Žoao Grimaldo (21) iz Sporting Kristala, biće jedno od većih ulaganja crno-belih kada su u pitanju ulazni transferi, ali ne i najveće. Peruanac koji pokriva krilne pozicije premašuje obeštećenje od 1.000.000 evra, a u Humskoj veruju da su zapravo s pravom uložili u projekat, koji bi u perspektivi mogao da donese i rezultate i novac od prodaje kada za to dođe vreme.

Konkretno, Partizan će pomenutom Sporting Kristalu isplatiti obeštećenje od 1.400.000 evra u nekoliko rata. Uz to, crno-beli su se obavezali da će peruanskom klubu dodati i 15 odsto procenata od budućeg transfera Grimalda iz Humske i tu se aranžman sa klubom iz koga dolazi fudbaler završava.

Što sse samog Grimalda tiče, fudbaler će potpisati ugovor na četiri godine, pošto, naravno prođe neophodne medicinske preglede i testiranja, koja su u Humskoj, još iz mandata Igora Duljaja i propusta sa Nikolom Miličićem, izuzetno rigorozni. I, dobrim delom ih sprovodi jedan od najboljih svetskih stručnjaka za fizičku pripremu Andreja Milutinović.

Grimaldo na pomenute preglede u Srbiju stiže u ponedeljak i, ukoliko sve bude protekne kako su u Humskoj zamislili, trebalo bi da bude predstavljen dan kasnije, ali s obzirom na činjenicu da stiže između dva evropska meča istog kola, biće u konkurenciji za stastav narednog vikenda, u prvenstvenom duelu sa IMT.

Peruanac je zapravo targetiran za narednu fazu evropskih kvalifikacija, koju će crno-beli, jasno je već posle prvog susreta sa Dinamom iz Kijeva, nastaviti u Ligi Evrope i neće biti jedini. Jer, Partizan uveliko radi na pronalaženju rešenja u veznom redu, ali i napadu, pripremajući se za život posle izvesnog odlaska Mateusa Saldanje.

Takođe, očekuje se da, usled transfera Grimalda u Humsku, neko od postojećih krila iz aktuelnog kadra napusti tim do kraja letnjeg prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    28. jul 2024 | 10:19

    Alo, bre!!! Partizanu treba minimum 6 igrača.

  • Mile

    28. jul 2024 | 10:21

    Država im plaća licencu a oni se razbacuju sa milionima evra na neke strance, celi tim su izmenjali!?

  • Луцијано

    28. jul 2024 | 10:38

    Nemaju za djakovca a imaju za peruanca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA