Osvojio Mundijal i LŠ, ima milione, a izdaje vilu sa bazenom za 21 evro: Ovo je pravi razlog zašto to radi!

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Krajnje neobičan potez legende Bajerna

Nemačka fudbalska legenda Filip Lam odlučio se za nesvakidašnji potez i izdaje svoju vilu za samo 21 evro, te je tako fanovima ponudio jedinstvenu priliku da provedu noć u njegovoj kući za jeftine pare!

Lam je broj 21 izabrao kao broj koji je nosio na dresu Bajerna iz Minhena, s kojim je osvojio bukvalno sve, a gosti će imati priliku da zavire u karijeru ovog fudbalskog velikana kroz brojne memorabilije i fotografije koje krase njegov dom.

Lam se smatra za jednim od najboljih bekova svih vremena, sa Nemcima je 2014. bio prvak sveta i tokom svoje bogate karijere, odigrao je 517 utakmica za Bajern i pomogao klubu da osvoji brojne trofeje, uključujući i Ligu šampiona 2013. godine.

Govoreći za AD Magazine, Lam je, kada je u pitanju ideja da iznajmi kuću, rekao:

- Uživam u tome da budem domaćin i putovao sam širom sveta kao fudbaler. Mislio sam da je sjajna ideja da dam drugim ljudima priliku da provedu noć u mojoj kući.

Kuća će biti dostupna za noć 18. oktobra i oni koji uspeju da rezervišu, dobiće i dve karte za utakmicu Bajerna, bavarsku večeru od profesionalnog kuvara i potpisani dres od Lama.

Lam će lično dočekati goste i pokazati im kuću, koja je ukrašena trofejima i memorabilijama iz njegove karijere, uključujući i trofej koji mu je DFB uručio za pobedu na Svetskom prvenstvu.

Kuća se nalazi na predivnom mestu sa pogledom na obližnje jezero i planine, a poseduje i unutrašnji bazen, čineći je idealnim mestom za odmor bez obzira na to da li ste ljubitelj fudbala ili ne. Rezervacije za ovo jedinstveno iskustvo biće moguće od 7. avgusta, a nema sumnje da će interesovanje biti veliko.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA