Petrović za Telegraf o tome šta je falilo Voši: "Da imamo bolje terene u ligi i da je svake nedelje ovako..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prvotimac Vojvodine sumirao je utiske

Fudbaleri Vojvodine nažalost su poraženi od Ajaksa (0:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedini pogodak postigao je Marko van den Bomen u 86. minutu.

Na konferenciji za medije bili su prisutni trener Vojvodine, Božidar Bandović i prvotimac Njegoš Petrović.

Bandović je upitan od strane reportera Telegrafa o odbrani u poslednjih 20 minuta.

- Mislim da smo u drugom poluvremenu većinu poluvremena dosta dobro stajali na terenu, nismo imali problema da, igrali smo protiv mnogo jake ekipe po boku. Sigurno kad igrate protiv Ajaksa, u nekim segmentima se morate povući, jer ipak govorimo o Ajaksu koji je kvalitetan tim, koji ima te kretnje specifične od ofanzivnih veznih i bekova, bili su opasni po boku. Sigurno smo se povukli, ali mislim da intenzitet koji smo pratili, ne možemo prtiv Ajaksa ćemo se braniti nisko.

Sa druge strane, Njegoš Petrović je na pitanje Telegrafa pokušao da objasni šta je nedostajalo da se ostvari pozitivan rezultat.

- Ne mogu da kažem da je trenunto nešto na terenu nedostajalo da bi se Vojvodina vratila kući, mislim da nam nedostaju ovakve utakmice, da imamo naše utakmice u našoj ligi sa intenzitetom da bi mi pobedili. Ovo je totalno specifična utakmica, na jednom jako velikom stadionu protiv kluba kao što je Ajaks, da imamo bolje terene u ligi, da bi igrali brži fudbal i da bi imali svake nedelje ovakve utakmice i onda bismo ih pobeđivali.

(Telegraf.rs)

Video: Novakov odgovor izazvao aplauz novinara i moćno odgovorio za potcenjivanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA