Rumunski drugoligaš zaustavio Rijeku: Hrvatski klub preživeo gostovanje neugodnom timu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uspavanka...

Veliki broj evropskih utakmica odigrano je ovog četvrtka i pored naših predstavnika imali smo priliku da ispratimo i regionalne klubove. U drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope nije bilo ogromnih iznenađenja u prvih nekoliko utakmica, a od rezultata se izdvaja remi bez golova Korvinula i Rijeke.

Užasno prvo poluvremen proteklo je bez velikih prilika i sa nekoliko zahteva za penal sa obe strane, da bi u 53. minutu konačno Nikulae Pirvulesku podsetio da je u pitanju meč kvalifikacija. Njegov šut je ipak otišao previše široko.

Rijeka je pokušavala do kraja meča da realizuje svoj posed lopte, ali promene rezultata nije bilo i na "Rujevicu" se ide sa nulom.

U ostalim mečevima izdvajamo slavlje Panatinaikosa nad Botevom 2:1, pošto je asistenciju za prvi gol Atinjana upisao Filip Mladenović. Aleksandar Džeremdžef je bio strelac, kao i Anastasios Bakasetas nešto kasnije, ali je nadu Bugarima vratio Alen Korošec. Pobednik ovog dvomeča ide na megdan Ajaksu ili Vojvodini.

Ostali rezultati:

Visla - Rapid 1:2

Ružomberok - Trabzon 0:2

Molde - Silkeborg 3:1

Šerif - Elfsborg 0:1

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: I ponovo postiže gol Šerif Endijaje!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA