"Nek se ponovi drugo kolo, jul i Mladost na Marakani": Zvezda na originalan način pozvala navijače

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Izabranici Vladana Milojevića na novom ispitu...

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom su započeli takmičenje u Superligi Srbije, pošto su u okviru 1. kola ubedljivo savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0.

Izabranike Vladana Milojevića u subotu očekuje duel sa ekipom Mladosti iz Lučana na Marakani, a klub iz Ljutice Bogdana je na originalan način uputila poziv navijačima da ispune tribine stadiona.

Pomenuta je utakmica protiv istog rivala u julu 2021. godine, a pomenuti duel pratilo je 12.427 zvezdaša. Utakmica je završena rezultatom 1:0 za domaćina, a jedini gol na meču postigao je Mirko Ivanić.

- Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 27. jula od 20 časova očekuje utakmica drugog kola Superlige Srbije za sezonu 2024/25, kaa će se sastati sa ekipom iz Lučana, a istorijski podaci govore da su zvezdaši uživali u mečevima protiv Mladosti, koji su odigrani u julu mesecu.

Najveću podršku u 21. veku na utakmici protiv Mladosti iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić”, kada je reč o jesenjem delu takmičenja crveno-beli su imali upravo tokom jula meseca i to u sezoni 2021/22. Tada je meč crveno-belih na Marakani pratilo 12.427 zvezdaša, koji su uživali u trijumfu našeg tima. Prvotimci Zvezde su slavili na domaćem terenu 24. jula 2021. godine rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Mirko Ivanić na asistenciju Aleksandra Kataija.

Interesantan je podatak i da je pomenuti duel odigran u drugom kolu nacionalnog prvenstva, kao što će to biti slučaj i za tri dana, kada će se izabranici Vladana Milojevića od 20 sati sastati na Marakani sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Zvezdaši, vidimo se! - stoji na zvaničnom sajtu kluba sa Marakane.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala četvrti gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA