Saznajemo: Partizan glatko odbio ponudu od 6,5 miliona za Saldanju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Crno-beli cene svog najboljeg napadača između 10 i 12 miliona evra i niže ponude ne dolaze u obzir

Možda Partizan nije blistao protiv Dinama iz Kijeva, ali dva gola Mateusa Saldanje ponovo su skrenula svetla pozornice ka napadaču crno-belih Mateusu Saldanji. Kako Telegraf saznaje, Brazilac je dobio ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od fudbalskog kluba Al Džazira u visini od 6.500.000 evra, na koji su dodati i bonusi.

Pomenuti klub je bio izdašan i prema samom fudbaleru, ponudio mu je godišnju platu u visini od 2.000.000 evra neto, što je Saldanji i te kako privlačno, ali...

U ovom gtrenutku, Partizan je glatko odbio Arape, jer potražuje daleko veći novac za Brazilca, crno-beli računaju da će na Saldanji, koji je aktuelnu sezonu počeo sa tri gola u dva meča, inkasirati između deset i 12 miliona evra.

Otuda je klub iz Humske pre nekoliko dana glatko odbio i vlasnike Mančester sitija, odnosno Sti grupe, koja je već kupovala perspektivne fudbalere u Partizanu (Filip Stevanović) i Srbiji (braća Ilić, Gordić, Tedić...).

Pomenuta ponuda nije odgovarala ni crno-belima, pošto je iznosila 4.800.000, plus ostvarive bonus od 1.000.000 evra, ali ni samom Saldanji, jer je bilo planirano da bude prosleđen na pozajmicu u jedan od brazilskih klubova, koji kontrolišu bogati vlasnici Mančester sitija.

Nisu to jedina konkretna interesovanja za Saldanju, ona dolaze i sa zapada Evrope, iz Italije i Španije, s tim da nekolicina klubova zna status Brazilca u Humskoj posle kontakata sa čelnim ljudima. Odnosno, poznata im je činjenica da ne može da ode dok ne okonča evropske kvalifikacije sa Partizanom, u dogovoru sa klubom, te se u narednim danima očekuju konkretne ponude i iz tog "dela sveta".

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja doneo pobedu Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šmajhel

    25. jul 2024 | 12:47

    Šta će vam ionako ste završili sezonu i zlatnim slovima upisali u istoriju kluba😂😂😂

  • ja

    25. jul 2024 | 12:19

    Covek se ugojio ne moze da trci, na kraju ga nece moci prodati nikome…

  • vlada

    25. jul 2024 | 12:45

    Jedini sto nesto i vredi u ovom raspalom timu😕🤷‍♂️i oni ga prodaju🙁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA