Dečić je vaskrsao u Gruziji: Šampion Crne Gore zaboravio eliminaciju od Velšana

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Camaj junak tima iz mesta Tuzi

Fudbaleri Dečića porazili su Dinamo Batumi sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije i tako došli na korak od prolaska u narednu rundu takmičenja. Sve to samo sedam dana nakon bruke protiv Velšana...

Nju Sents je u prvoj rundi doigravanja za Ligu šampiona dotukao šampiona Crne Gore, međutim ekipama iz Gruzije u aktuelnoj kampanji nikako ne leže rivali iz ove zemlje, pa bi tako još jedan Dinamo mogao da ispadne nakon onog iz Tbilisija.

Mornar je bio sjajan pre nekoliko dana, a sada je Dečić golovima Ilira Camaja u nastavku meča uspeo u Podgoricu da ponese fenomenalan rezultat. Drugi gol je postigao na prelep način petom.

Crnogorski klubovi u aktuelnoj sezoni jure poboljšanje koeficijenta, koji je pao na najniže grane u istoriji njihovog fudbala.

Prethodno su do pobeda u kvalifikacijama za LK došli i Struga protiv Pjunika (2:1) kao i Riga u okršaju sa Slaskom (1:0).

(Telegraf.rs)

Video: Cela Podgorica se trese od grmljavine crnogorskih navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA