Trener Vojvodine Bandović hrabro najavljuje meč sa Ajaksom: "Niko ne može da nam kaže u šta da verujemo"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Susret je na programu u četvrtak

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak u Amsterdamu igraju prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ajaksa. Srpski tim ima ulogu autsajdera na papiru, ali nekada je upravo takva pozicija najopasnija.

Reporter Telegrafa nalazi se na licu mesta i imao je priliku da zajedno sa drugim medijima porazgovara sa trenerom novosadskog tima Božidarom Bandovićem.

- Pokušaćemo da progiramo u svim segmentima i u presingu i u srednjoj zoni, u našem prvenstvu ćemo to pokušati opet da ponovimo. Pokušaćemo i da zadržimo loptu i da imamo posed i da napadnemo prostor, promenimo stranu, igramo između linija, ali sve to zavisi i od protivnika koji je kvalitetniji i sigurno će to biti u manjem broju nego u našem prvenstvu. Individualno i timski je to veoma dobra ekipa, situacije koje će biti u manjem broju moramo da iskoristimo i moraćemo da budemo u defanzivi mnogo mudri, jer je to ekipa koja ima napadački stil.

Istakao je i da zna verovatnih jedanaest igrača za meč.

- Sve utakmice smo analizirali, imam startnih jedanaest, ali sutra ćemo videti, sačekaćemo trening da odradimo. Ono što je najvažnije nemamo povređenih igrača u pripremnom periodu, momci su odlično odradili pripreme, imamo dobru atmosferu, održali smo timski duh i imamo podlogu da odigramo dobru utakmicu i da damo sve od sebe.

Vojvodina je čekala ovakav meč dugo.

- Respektujemo tim, gledali smo njihove prijateljske utakmice , mnogo su opasan tim i znaju tačno šta rade, vidi se rukopis trenera. Što se nas tiče ovo je veliko iskustvo i izazov, da vidimo šta smo radili svih ovih prethodnih meseci i moramo sigurno da unapredimo još više. Mislim da je ovaj momenat najbolji, čekali smo ovu utakmicu i spremali se svih ovih meseci verujući u igrače i tim da ćemo igrati tu Evropu. Ne može niko da nam kaže u šta da verujemo ili da ne verujemo, mi verujemo da možemo i pokušaćemo, daćemo svoje najbolje - zakjlučio je Bandović.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA