Zvezda protiv Mladosti igra za "stotku": Crveno-beli objavili zanimljiv podatak pred meč sa timom iz Lučana

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Biće zanimljivo u subotu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su u prvom kolu slavili protiv Jedinstva sa 4:0, a isti broj golova bio bi dovoljan aktuelnom šampionu Srbije da dođe do jednog zanimljivog "dostignuća".

Naime, crveno-beli su u okršajima sa ekipom iz Lučana do sada postigli ukupno 96 golova, te im svega još četiri pogotka nedostaju kako bi došli do brojke od 100 postignutih pogodaka protiv Mladosti, objavio je šampion Srbije na klupskom sajtu.

Takođe, ono što je zanimljivo, jeste da Zvezda u 21. veku nema poraz od Mladosti, a ostaje nam da vidimo da li će tako ostati i nakon subotnjeg meča, gde je Zvezda svakako favorit.

Podsetimo, prethodno su se oglasile i najvatrenije pristalice crveno-belih, Delije, koje su uz reči pokojnog glumca Nebojše Glogovca pozvale publiku na stadion.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala četvrti gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA