Telegraf u Amsterdamu: "Neko nam je ukrao... kofer?"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bora Čorba je imao poentu ovoga puta...

Srbija ponovo ima priliku da posmatra fudbalske izlete svojih ekipa u Evropi, čak pet klubova, Partizan se nije baš divno proveo, dok je sada na red došla i ekipa Vojvodine, koja ima možda i najteži zadatak od svih. Stara dama iz Novog Sada će igrati protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Telegraf će imati izveštača u prestonici Holandije.

Jasno je svim fudbalskim, ali i sportskim fanaticima koliko Vojvodina ima težak zadatak ispred sebe, odnosno, koliko bar na papiru taj tim Ajaksa deluje dosta bolje nego li Lale iz Novog Sada. Međutim, fudbal je i te kako u prošlosti pokazao da je moguće da David savlada Golijata, kao i da se čuda dešavaju.

Ono što je veliki plus u čitavoj priči, to je sama atmosfera koja se mogla osetiti u avionu od Beograda do Amsterdama. Graja među navijačima, šale među fudbalerima, sve je odisalo tom pozitivnom, lepom energijom.

Reklo bi se energijom koja je potrebna za čudo u Amsterdamu, gradu koji je poznat po mnogo čemu.

Koliko je sve bilo pozitivno, govori i činjenica da uprkos izgubljenim koferima na aerodromu od strane osoblja, opet ta graja i smeh nisu jenjavali, već su se iz minuta u minut podizali za ton glasnije.

Nakon dva sata čekanja, koferi su pronađeni, igrači su krenuli na jednu stranu, navijači na drugu...

Kako bi rekao čuveni Bora Čorba u svojoj pesmi "Amsterdam" - "Neko mi je ukrao biciklo", ipak, ovde je neko hteo da ukrade prtljag.

Svakako... Pred nama su veoma dugi sati, baš oni koji će pokazati da li je Vojvodina spremna da napravi neko čudo, te tako navijače podseti na "onaj" dvomeč protiv Sampdorije.

(Telegraf.rs)

Video: Proslava Firme nakon gola Vojvodine za prolazak u finale Kupa Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA