Zvezda dobija pojačanje: Fudbaler odbio da se vrati sa saigračima, posle meča u LŠ leti direktno u Beograd

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Milson želi samo u Zvezdu

Bilo je blizu i u utorak veče, dan kasnije je još bliži dolazak reprezentativca Angole Felisija Milsona u Crvenu zvezdu! Naime, izraelski mediji pišu sa se Milson nije vratio u Tel Aviv sa saigračima iz makabija, nakon utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, te će iz Bukurešta direktno za Beograd!

Milson je sa Makabijem gostovao ekipi FCSB, meč je završen rezultatom 1:1, ali pomenuti fudbaler nije ulazio u igru. Tačnije, nije bio uopšte u protokolu.

Telegraf je u utorak veče javio da je dogovor Milsona i Zvezde veoma blizu, da će crveno-beli platiti četiri miliona evra za njega, mada Izraelci dodaju da će cifra na kraju iznositi 5,5 miliona evra na ime obeštećenja.

Milson je jasno stavio do znanja da više neće da igra za Makabi, pominjao je i bojazan zbog ratznog stanja, dok je svima jasno da će na Marakani dobiti i veću platu za trogodišnji ugovor.

Prve ozbiljnije fudbalske korake, Milson je napravio u Portugalu, gde je nastupao za Maritimo, da bi potom prešao u Nižnji Novgorod u Rusiji.

Odatle je prešao u Ankaraguču na pozajmicu, gde je dosta dobro igrao i na deset mečeva dao pet golova. Prešao je potom u Makabi, gde je na 25 mečeva upisao sedam golova i osam asistencija u izraelskom šampionatu.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    24. jul 2024 | 14:58

    Toliko su glupi ovi iz Zvezde, skupljaju ove koji nista ne vrede,. Koji je od njih bio dobar osim Bukarija? Cim dobiju novac, pocnu da jedu, da piju, ne dolaze na treninge...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA