Bivši igrač Zvezde se vratio u Beograd, prošao pored Marakane, pa završio u društvu lepe sportske voditeljke

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bio je miljenik navijača srpskog šampiona

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira iskoristio je letnji odmor u u društvu supruge Nine i dece stigao je u Srbiju, u Beograd u kom je živeo gpodinu i po dana!

Vijeira je dao 27 golova na 43 meča za Zvezdu, pamte se ona tri na večitim derbijima protiv Partizana, a u utorak je automobiilom prošao upravo pored Marakane - kada ga je supruga uslikala i stavila komentar "kuća."

Nedugo zatim, Vijeira je završio u društvu atrakltivne srpske voditeljke Jovane Guzijan koja je na društvenim mrežama objavila zajedničko fotografiju sa Hugom i Ninom. Tom prilikom je otkrila i da su njih dve sestre.

Hugo Vijeira Printskrin: Instagram/nina.pop.up

Hugo je sa Ninom ušao u vezu dok je igrao za Zvezdu. Dugo su krili da su zajedno, otkrivena je tek u decembru 2016. mada su mediji pisali da je pomenuti par već tada bio godinu dana u vezi.

- Čuo sam da mu je devojka trudna, mada on ne priča o tome - rekao je svojevremeno tadašnji sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Navodno, on je često išao kod nje u Novi Sad, ali je i ona dolazila u Beograd i išla na utakmice Zvezde. Potom je ostala i u drugom stanju, ali njih dvoje nisu želeli da se to sazna. Na društvenim mrežama tada nikada nisu postavljali zajedničke fotografije.

U zimu 2017. godine, posle odlaska iz Zvezde, preselio u japansku Jokohamu. Zatim je nastupao za Sivas i opet Žil Visente, vratio se kratko u Japan, igrao u rumunskoj Krajovi pre nego što je 2022. nastupao za Hibernijans sa Malte.

Ostaće upamćeno i to da je u sezoni 2015/16 uzeo titulu sa Zvezdom, proglašen je za najboljeg igrača lige i uvršten je u najbolju postavu takmičenja. Na kraju se vratio tamo gde je i počeo - u rodni Galegos i Santa Mariju.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dandi

    24. jul 2024 | 22:32

    Sreća i zdravlje da vas prati.Želi vam vaš Delija

  • Carpe Diem

    25. jul 2024 | 10:21

    Тимови у којима је играо, све неки светски гиганти!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA