Detalj koji pokazuje nemoć Partizana protiv Dinama: Igrač crno-belih upao u ševu iz koje se ne izlazi

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mada se ovde postavlja pitanje zašto niko do saigrača nije krenuo da mu pomogne

Doživeo je Partizan u utorak veče težak poraz od Dinama iz Kijeva (6:2), ali i dan posle i dalje u glavama mnogih navijača lebdi pitanje da li bi rezultat bio drugačiji da su crno-beli nekako izdržali do poluvremena!

Nažalost po njih - nisu, te je Dinamo dao tri gola za pet minuta i tako trasirao sebi put ka visokom trijumfu koji je potom potvrđen u finišu utakmice.

Slika iz Lublina je jasna: Partizan u suštini jeste bio inferioran u odnosu na Dinamo. I pre vodećeg gola crno-belih, i posle njega, a pogotovo kada je domaćin okrenuo. Uostalom, to je i Aleksandar Stanojević potvrdio posle utakmice.

A koliko je to loše izgledalo govori i jedna situacija iz 73. minuta kada je rezervista Ibrahim Zubairu "uleteo u krug" trojice igrača Dinama. Situacija kao na treningu, Ukrajinci praktično iz prve odigravaju, dok debitant u crno-belom dresu pokušava da ih uhvati.

Na kraju je, logično, ispao iz igre, mada se ovde postavlja pitanje koliki "greh" ide njemu na dušu?! Tačnije, zašto njegovi saigrači gledaju kako ga "vrte", umesto da neko od njih pritrči i pomogne.

Partizan je tada bio na podnošljivom zaostatku od dva gola (4:2), najviše zahvaljujući baš Zubairuu koji je asistirao Mateušu Saldanji u 66. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA