Pre 2 godine izazvao veliki skandal pokazivanjem orla: Ko je igrač koji se sramotno poneo prema Partizanu?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bijalski je 2022. izazvao veliki bes kod navijača Fenerbahčea

Nije dao gol, nije imao čak ni asistenciju, ali je ime kapitena Dinama iz Kijeva i te kako bilo u centru pažnje tokom sureta protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Naime, Vitaliji Bijalski je pre duela sa crno-belima "upisao" još jedna sraman potez iz svoje igračke karijere, kada je odbio da pruži ruku Svetozaru Markoviću tokom zvaničnog pozdrava sudija i kapitena.

Bijalski je čovek-klub, celu svoju karijeru koja traje od od 2010. godine proveo je u Dinamu - uz jednogodišnju pozajmicu u Hoverli tokom sezone 2013/14.

Uzeo je tri titule prvaka, tri Kupa i četiri Superkupa, a pažnju na sebe je i pre dve godine skrenuo neprikladnim ponašanjem. Toliko je uvredio protivničke navijače da su ovi počeli da skandiraju "Vladimir Putin."

Bijalski je posle gola Fenerbahčeu u kvalifikacijama za LŠ potpuno neočekivano krenuo da pokazuje orla pred protivničkim navijačima, što je ove i te kako razljutilo. Razlog je bio taj što je orao simbol velikog gradskog rivala Bešiktaša.

Od tog trenutka, krenulo je skandiranje Putinu od strane navijača Fenera koji su bili jako besni zbog provokacije ukrajinskog fudbalera.

Inače, Bijalski je već igrao protiv Partizana. Bilo je to 2017. godine u okviru Lige Evrope, a u Beogradu je, u pobedi svog tima od 3:2, dao i gol.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA