Bivši prvak sveta o sramnom potezu Dinama protiv Partizana: "Po logici, onda bi Srbi trebalo ovo da urade"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 31

Pecnuo je Valujev Ukrajince pred utakmicu...

Najavili su iz kijevskog Dinama da se neće rukovati sa Partizanovim igračima uoči početka utakmice - što su i učinili, mada su tokom tradicionalnog pozdrava na centru terena ispružili pesnice!

Da će se to dogoditi jasno je svima do znanja stavio i trener Dinama Oleksandr Šovkovski dan pre meča, kapiten Vitalij Bijalski je takođe odbio da se pozdravi sa Svetozarom Markovićem pred sudijama, a na sve to što se desilo komentar je imao i čuveni Nikolaj Valujev.

Bivši svetski šampion u boksu, sada poslanik ruske Državne dume, još pre utakmice osvrnuo se na najave Ukrajinaca da se neće pozdraviti sa crno-belima jer je srpski tim igrao u Moskrvu ovog leta.

- Čudno je. Po logici ovih igrača Dinama, Srbi ne bi trebalo da se rukuju sa ljudima iz zemlje u kojoj samo lenji ne daju nacistički pozdrav na fudbalskim utakmicama - poručio je Valujev za "Sport Ekspres."

Inače, Partizan je doživeo jedna od najtežih poraza u istoriji (6:2), primili su šest golova posle 40 godina i, kako stvari sada stoje, verovatno ćemo crno-bele u narednoj rudni gledati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ne za LŠ.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    24. jul 2024 | 07:55

    A što Partizan igra pripremne utakmice u Rusiji koja je pod sankcijama?

  • Lapovo

    24. jul 2024 | 07:40

    Ne rokaju njih Rusi dzabe .

  • Bokara

    24. jul 2024 | 07:38

    Zašto svi ćute i ne kažu ljudima iz Dinama da ima snimak na YouTube da njihovi navijači,ceo stadion peva ubij Srbina.Možete proveriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA