Nova katastrofa šampiona tzv. Kosova: Ispali od prvaka Andore, pa prikazali nemoć i protiv Maltežana

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Duel okončan bez golova

Tokom večeri smo ispratili jedanaest mečeva drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i tri duela doigravanja za Ligu konferencije. Za razliku od efikasnosti u borbi za elitu, u trećem po snazi takmičenju viđen je samo jedan pogodak.

Veliko iznenađenje viđeno je u Podujevu, gde je šampion tzv. Kosova Baljkani odigrao samo 0:0 protiv malteškog Hamruna. I to samo sedam dana posle šokantne eliminacije.

Oni su u prvom pretkolu LŠ eliminisani od strane UE Santa Kolome iz Andore, dok su sada uprkos velikom broju šuteva ostali kratkih rukava i protiv brazilske kolonije.

Lindon Emeralhu je tragičar tima, pošto je u 20. minutu propustio da iskoristi penal, pa je rival do kraja odoleo uprkos samo jednom šutu ka golu i posedu od 32 odsto.

Revanš meč na programu je za sedam dana, dok će druge duele nešto kasnije odigrati Diferdanž i Ordabasi (1:0 u prvom) i Virtus i Flora (0:0 u prvom okršaju).

(Telegraf.rs)

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA