"Grobari, ostaje vam da sahranite sami sebe": Ukrajinski mediji žestoko isprozivali Partizan posle bruke u LŠ

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Žestoke reči...

Jedan od najvećih poraza doživeli su fudbaleri Partizana u okršaju sa kijevskim Dinamom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (6:2). Iako su crno-neli prvi poveli, ubrzo su na svojoj koži osetili pun usnagu rivala.

Blickrig u završnici poluvremena i čak tri gola u mreži Aleksandra Jovanovića samo su načeli beogradski tim, da bi u nastavku rival i dokrajčio viceprvaka Srbije.

Aleksandar Stanojević je u izjavi istakao da je vidno koliko je Dinamo iznad i da mu je potrebna dopuna u timu, dok su se ukrajinski mediji bavili brukom crno-belih. Neki i na izuzetno ružan način.

Tako je portal "Ua.football" u svom tekstu poprilično slobodno isprozivao Partizan žestokim rečima. Najpre u naslovu.

"Dinamo - Partizan 6:2. Ništa poslovno, samo lično", stoji na početku teksta u kom se veliča potez kapitena Bujalskog da se ne rukuje sa Markovićem i ističe da su igrači Partizana bili previše grubi.

- Utakmica časti i dostojanstva za "dinamovce". Prvenstveno sa stanovišta rezultata. Igra u izvođenju "belo-plavih" bila je sjajna! Mnogi su se uželeli ovakvog "Dinama".

Intenzitet protivljenja osećao se od prvih minuta. Bujalski nije pružio ruku kapitenu "Partizana", a igrači "groblja" su od samog početka aktivno ulazili u duele i borili se sa ukrajinskim igračima, povremeno pregrubo. Već u prvim sekundama zbog grubosti Saldanje, stradao je Bražko. Srećom, Vladimir je pokazao borbene kvalitete i nastavio meč - stoji na početku teksta.

Na kraju su uputili i vrlo bizarnu poruku.

- Motivacija, dinamika, želja i usmerenost na golove - sve je to bilo na visokom nivou te večeri od strane "Dinama". Kao što bi klasik rekao: "Oterali su psa u kućicu."

"Belo-plavi" su postavili Srbe na svoje mesto, iako su opet, iskreno, sami sebi doneli probleme u odbrani. Što se tiče "groblja"... Preostaje im da sahrane sami sebe. Vidimo se u Beogradu - stoji u tekstu portala "Ua.football".

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja doneo pobedu Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Брат

    23. jul 2024 | 23:54

    Путине поравнај ове полтроне запада молим те

  • Maricic aleksandar

    23. jul 2024 | 23:54

    Zbog ovakvih stvari treba uvesti 10 rezervisti u beogradu i povrediti im tri igraca.. Da time odvojimo politiku od sporta.. Svesno i namerno im polomiti noge... I doneti banner sa s400 i fab3000... Isto da se ne osete politici zapostavljeno.

  • Пера

    24. jul 2024 | 00:01

    Брука,брука, брукају нас на сваком кораку...ма можда су Звездине судије,Вучић, ај знај....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA