Ferencvaroš ponizio rivala nakon odlaska Stankovića, Lazetić ispustio pobedu u Rumuniji

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čak 43 gola na jedanaest stadinona

Ukupno jedanaest kvalifikacionih utakmica odigrano ove večeri u Ligi šampiona, a osim debakla Partizana u okršaju sa kijevskim Dinamom (6:2) i pobede Fenerbahčea nad Luganom (4:3) ukupno su viđena 43 gola na jedanaest utakmica.

Noć je između ostalog obeležial i "petarda" Ferencvaroša u okršaju protiv dželata crnogorskog Dečića Nju Sentsa. Tako je sa 5:0 obeležen prvi meč nakon odlaska Dejana Stankovića sa klupe ekipe iz Budimpešte.

Adama Traore sa tri gola, kao Kristofer Zakariasen i Markinjos bili su kobni po Velšane, koji će u revanšu verovatno odigrati samo revijalan meč za svoju publiku.

Žarko Lazetić je posle debija u izraleskom prvenstvu u prvom meču u Evropi upisao nerešen rezultat sa svojim Makabijem iz Tel Aviva. Na gostovanju FCSB-u u Bukureštu bilo je 1:1.

Dan Biton je šokirao tim predsednika Điđija Bekalija u 71. minutu, ali je konačan rezultat samo pet minuta kasnije postavio Džojskim Dava.

Pored još nekloliko ubedljivih pobeda, izdvaja se i slavlje Sparte iz Praga protiv Šamroka u Dablinu (2:0) pošto je prvi gol postigao reprezentativac Srbije Veljko Birmančević. Konačan rezultat postavio je Tomaš Visner.

Kompletni rezultati:

Bodo - RF S 4:0

Panevežis - Jagjelonija 0:4

Linkoln - Karabag 0:2

APOEL - Petrokub 1:0

Malme - Klaksvik 4:1

FCSB - Makabi Tel Aviv 1:1

Dinamo Kijev - Partizan 6:2

Ferencvaroš - Nju Sents 5:0

UE Santa Koloma - Mitjiland 0:3

Lugano - Ferencvaroš 3:4

Šamrok - Spata Prag 0:2

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja doneo pobedu Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA