Ovako je Aleksandar Stanojević reagovao nakon istorijskog debakla Partizana protiv Ukrajinaca

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.

Nije bio srećan...

Fudbaleri Partizana poraženi su od kijevskog Dinama rezultatom 6:2 u prvom okršaju drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U pitanju je jedan od najtežih poraza ikada za srpski klub, nakon kog je prolazak u treću rundu samo san.

Nakon meča na konferenciji za medije trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da je Dinamo pokazao da je miljama daleko od crno-belih.

- Sigurno da je razočaravajući rezultat za nas. Primili smo golove dosta naivno i lako, ovo je bila druga brzina Dinama i ja im čestitam na tome. Pokazali su nam koliko su ispred nas u svim elementima fudbalske igre. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari i dopunimo selekciju i da nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona, kvalifikacija, daleko znači.

Smatra da je nedopustivo primiti tri brza gola, kao što je Partizan to dozvolio u završnici poluvremena.

- Neverovatno, to se ozbiljnim ekipama ne dešava, to je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal, kontrolisali su oni igru naravno, ali za pet minuta smo primili tri gola i to je totalno promenilo utakmicu, kasnije smo probali da se vratimo, međutim oni su svojom brzinom mučili i jednostavno su prelomili utakmicu.

Ističe da tim nije dovoljno snažan u ovom trenutku.

- Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički moćni i fizčki brži igrači nego što mi trenutno imamo. To smo govorili na početku, jednostavno je brzina u igri i u oldukama mnogo brža sa njihove strane i to je suština i razlika između dve ekipe.

Na poluvremenu su igrači doživeli šok i povrtka u nastavku nije bilo.

- Bio je šok, igračima smo rekli da pokušamo da postignemo gol, ostanemo u igri, napravili smo neke izmene, pokušali da uradimo to. Oni su dali gol +, uspeli smo mi da smanjimo, međutim nismo izdržali njihov ritam i brzinu.

Ne smatra da ekipa može da sustigne minus u revanšu.

- Teško da je stići, ne samo golovi... Da izvučemo pouke i vidimo šta donosi ovakvav nivo takmičenja, da ne možemo na ovakav način i moramo nešto da promenimo, to su naše pouke koje smo znali pre ovoga. Pokušavamo da se pojačamo na nekim pozicijama. Radom i vremenom, kojeg nema u fudbalu, mi moramo da strpljivi i da nastavimo da radimo i da dođemo do onoga do čega želimo.

Na kraju je još jednom istakao da je ovaj rezultat realan.

- Prvo poluvreme smo bili slični, ali oni su brzo dali tri gola i to je promenilo ritam utakmice. Defintiivno je Dinamo bio mnogo bolji od nas i brži i jači fizički i mislim da je ovo realna situacija.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević burno posle prvog kola u Superligi: "Titula se ne osvaja kao tralala, šićfirić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. jul 2024 | 22:43

    Izdrzi stanoje to je samo prvi set 😂😂😂

  • Zvele

    23. jul 2024 | 22:47

    I za našu ligu si miljama daleko moj Stanoje 🤣😭🤣🤣🤣😭🤣🤣

  • Nešo

    23. jul 2024 | 22:44

    Sa Stanojevićem ste okrenuli igricu,sad opet Jovo na novo mislim Savo na novo pa Tomić pa Petrič pa Duljaj pa Nadj itd ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA