Zubairu na debiju upisao asistenciju: Evo kako je Partizan smanjio vođstvo Dinama na 4:2

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Saldanja je ponovo bio strelac

Bio je Partizan u bezizlaznoj situaciji u 55. minutu, pretio mu je potom kada je Vladislav Kabajev pogodio mrežu Aleksandra Jovanovića za vođstvo od 4:1, ali je dašak nade za crno-bele stigao 11 minuta kasnije!

Mateuš Saldanja je ponovo bio strelac za Partizan u 66. minutu, uz napomenu da je u 22. pogdio majstorski sa bele tačke, dok je asistentcija upisana rezervisti Ibrahimu Zubairuu.

Zubairu je debitant u dresu Partizana, nedavno je stigao iz Jedinstva iz Uba, a na teren protiv Dinama ušao je u 60. minutu. Nedugo zatim spustio je loptu za Brazilca koji je tri metra ugurao loptu u mrežu.

Akcija je prvobitno krenula po desnoj strani, Kalulu je centrirao ka Nathu koji je loptu glavom prebacio levo. Tamo je Zubairu levicom ubacio u peterac u već opisanoj situaciji za 4:2.

(Telegraf.rs)

Video: "Horor film" na merenju pred FNC 19: Brazilac izašao sa maskom ubice iz poznatog blokbastera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. jul 2024 | 21:49

    Nemoj da čujem priče o nameštenom prvenstvu mbsl,pa morate li svake godine da popijete petardu od prosečnog tima ratom zahvaćene zemlje,sram vas bilo vi će te da igrate fudbal!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA