Pomračenje Partizana: Pogledajte kako je Dinamo dao 3 gola za 5 minuta!

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Neverovatan preokret ukrajinskog tima

Poveo je Partizan protiv Dinama iz Kijeva u 22. minutu preko Mateuša Saldanje, koji je majstorski izveo penal, ali nisu crno-beli uspeli da izdrže do poluvremena pred naletima domaćeg tima!

I ne samo da su ispustili vođstvo, već su gubili na pauzi s obzirom na to da je ukrajinski tim dao tri gola za pet minuta i poveo je sa 3:1.

Aleksandra Jovanovića najpre je matirao Mikola Šaparenko koji je jako šutirao sa ivice kaznenog prostora, a golman Partizana nije uspeo da ukroti taj šut u 40. minutu.

Nije Dinamo tu stao, taj gol im je dao krila, te je tako Volodimir Braško iskoristio loše ispucavanje Alda Kalulua i uz pomoć stative još jednom "vara" Jovanovića.

Na kraju, u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena Karavajev kažnjava propuste odbrane crno-belih i Jovanović je još jednom morao da vadi loptu iz mreže.

U nastavku možete pogledati i golove koje je Dinamo dao Partizanu:

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    23. jul 2024 | 21:21

    Gospode Boze sta je ovo? Kakvi su ovo diletanti, sta ovi igraju, kao da su dosli na Izlet? Ne 5 vec 7 ili 8 komada ce nam ovi dati. Mi smo mrtva ekipa, bez znanja, bez volje bez icega? 50 minuta I prvi put u svom veoma dugom zivotu ja sam ugasio tv I ne gledam svoj Partizan. Sramno I sramotno!

  • Dante

    23. jul 2024 | 22:16

    Cim je utakmica krenula,odmah se videlo da je vrag odneo šalu,ne kaže se Inače po jutru se dan pozna.Kako se krecu,kako trče igraci Dinama,dobro je Partizan i prošao sa pola tuceta golova.bruka,bruka,ne vidjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA