Direktor Partizana odgovorio treneru Dinama: Šta je Ukrajina učinila povodom NATO agresije na Srbiju?!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Zakuvalo se u Lublinu, gde je trener Dinama veče pre meča sa crno-belima upleo politiku u fudbal

Zgroženi su u Partizanu odnosnom domaćin Dinama iz Kijeva u poljskom Lublinu, pogotovo posle ratnog pamfleta koji je veče uoči utakmice pročitao trener ukrajinskog kluba Oleksandar Šokovski.

Šef stručnog štaba Dinama je u očigledno poturenom saopštenju osudio Partizanovu letnju turneju u Moskvi, gde su se crno-beli delom pripremali za početak evropskih kvalifikacija, a uz to je izneo i niz nebuloznih stavova na koje je odgovorio generalni direktor Miloš Vazura, koji je uz ekipu u Poljskoj.

- Pitamo se samo sta smo mi to uradili Ukrajincima?! Čemu mozemo da zahvalimo na ovako nesportskom odnosu. Naša drzava nije odustala od priznanja teritorijalne celovitosti pomenute zemlje, pa nam ovakav odnos nije najjasniji. Moramo i možemo takođe uzvratiti pitanjem šta je to Ukrajina učinila povodom NATO agresije na našu zemlju i šta bismo mi trebali da uradimo i kako da im uzvratimo. Zašto se uopšte neko stavlja na pijedestsl moralnog sudije i sa njega sudi o srpkim poslovima i ponasšnju i drži nam lekcije bez ikakvih argumenata - kaže Miloš Vazura i nastavlja u istom tonu razočaran što su Partizanovo gostovanje i fudbalski meč zloupotrebljeni u političke svrhe:

- Da li su tu agresiju ikada osuduli ili se distancirali od zločina počinjenih nad našim narodom?! Zašto se takvo prosudjivanje i presudjivanje širi na sportske terene?! Tome nema mesta u sportskim takmičenjima i ne govorim samo o fudbalu, nego generalno. Srbija se dosledno drži izvan svih ratnih sukoba i uporno propoveda mir, a domaćinu današnjeg meča ovakve stvari ne idu na čast.

(Telegraf.rs)

Video: "Horor film" na merenju pred FNC 19: Brazilac izašao sa maskom ubice iz poznatog blokbastera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fkcz 🇷🇸

    23. jul 2024 | 19:56

    Bravo Vazura, nesto normalno i od tebe da se cuje! Ajmo PFC da izbacite ove plačip***e, samo sede po stranih drzava i ogrću se zastavama i placu! Drze moralna predavanja a niko kuci da dođe i da tamo pokazu hrabrost… mi smo igrali deo lige pod bombama, nas 7miliona je napalo 16st zemalja a njih 40miliona je “napala” jedna zemlja i ovako placu! Nasi sportisti dosli kuci i stali na mostove i uzeli puske a njihovi pobegli i omotavaju se zastavama! PIH! Moralne gromade iz daleka! Ajmo PFC!!!

  • Rola

    23. jul 2024 | 19:38

    Ukrajina nije prstom mrdnula povodom bombardovanja našeg naroda a sada zna ovaj trener nešto da priča. Svima po zasluzi srbi su barem protiv rata i stradanja bilo kog naroda dok vi tada ste ćutali i gledali svoje interese.

  • Bravo

    23. jul 2024 | 19:42

    Svaka cast na adekvatnom odgovoru. Zasto bi necija druga zrtva bila manje vredna? Nije to iz njegove glavne vec moranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA