Da li je Zvezda posle ovih izjava ostala bez već viđenog pojačanja?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Elšnik daleko od Marakane...

Činilo se da je dolazak Timija Maksa Elšnika u Crvenu zvezdu gotova stvar, da bi trebalo da bude promovisan do kraja ove sedmice, ali srpski šampion bi lako mogao da ostane bez planiranog pojačanja!

Barem za sada, do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja - sudeći po izjavama prvog čoveka Olimpije iz Ljubljane Adama Delijusa.

- Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija - rekao je Delijsu za sajt "Ekipa 24."

Ujedno, dodao je i da Zvezda nije jedina zainteresovana za Slovenca.

- Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred.

Za kraj, vredi pomneuti i to da su Hajduk iz Splita i Dinamo iz Zagreba takođe "zagrizli" za Slovenca.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • monako

    23. jul 2024 | 18:09

    ne igra covjek u najgoroj ligi svijeta u namjestaljkma i sklanjalicama..pa ko pametan da dodje u mali nebitan klub..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA