Gospodski potez engleskog kluba zbog tragično preminulog crnogorskog fudbalera

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije Milvol zaboravio Šarkića

Čelnici fudbalskog kluba Milvol odličili su se za veliki gest i na startu Čempionšipa 10. avgusta povući će dres sa brojem 20, u znak sećanja na preminulog crnogorskog golmana Matiju Šarkića!

Milvol ovu vest nije objavio slučajno baš 23. jula, jer bi Matija danas napunio 27 godina. Takođe, saopštili su da će biti urađen i mural sa njegovim likom i uvešće nagradu "Odbrana sezone" gde će pobedniku biti uručena nagrada "Matija Šarkić."

Milvol će u 1. kolu igrati protiv Votforda, a na dan utakmice biće organizovana i komemoracija na kojoj će prisustvovati roditelji i braća preminulog golmana. Igrači oba tima će na teren izaći sa crnim florom oko ruke, a kapiteni Milvola i Votforda će nositi vence, koje će položiti iza oba gola.

Podsetimo, Šarkić je pronađen mrtav 15. juna ove godine, kada mu je pozlilo u apartmanu u kom je boravio u Budvi.

Profesionalnu karijeru Šarkić je započeo u Anderlehtu, a tokom godina je branio boje klubova kao što su Vigan, Aston Vila, Livingston, Vulverhempton, Šrusberi, Birmingem, Milvol i Stouk. Za crnogorsku reprezentaciju je nastupio devet puta, debitovavši 2019. godine u prijateljskom susretu protiv Belorusije.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA