Ukrajinac provocirao Partizan, a pre par godina jedva ostao živ: Tašta pucala na njega kada je došao po ćerku

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Čak postoji i video snimak na kojem se vidi čitava situacija

Fudbaleri Partizana igraće večeras protiv Dinama iz Kijeva u poljskom Lublinu prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od 20.00 časova, a koji je već imao "vrelu" uvertiru zbog izjave trenera ukrajinskog tima, Oleksandra Šovkovskog.

On je na konferenciji za medije pre svih pitanja juče izvadio i pročitao ratno saopštenje u kojem se obrušio na Partizan zbog nastupa na "Bratskom kupu" u Rusiji, gde su crno-beli igrali sa ekipama Dinama iz Moskve, Lokomotive i CSKA.

- Uzeli smo sa ogromnim, blago rečeno, nerazumevanjem odlazak FK Partizan u Moskvu na prijateljski, "bratski" turnir, gde su odigrali niz mečeva protiv lokalnih klubova i izrazili znake solidarnosti sa onima koji vode agresivan, agresivan rat protiv nas, okupiraju našu zemlju, uništavaju naše gradove i sela, ubijaju i osakaćuju naš narod i decu. Posebno imajući u vidu jasnu odluku UEFA da isključi ruske klubove iz svih međunarodnih takmičenja u Evropi, koja je doneta odmah po početku potpune agresije - rekao je Šovkovski sinoć na konferenciji, a onda se nadovezao:

- Naš stav se zasniva isključivo na akcijama FK Partizan Beograd, koji je na ovaj turnir otišao u zemlju koja napada i ubija građane naše zemlje. Smatramo da su ovi postupci neprijateljski prema našem klubu i našoj zemlji.

Ipak, ono što je možda manje poznato jeste da Oleksandr Šovkovski ima sreće što je i dalje živ, pošto je pre par godina tašta njegove bivše supruge pucala na njega iz pištolja.

Sve se odigralo kada je Ukrajinac došao po svoju ćerkicu, a niko nije želeo da mu otvori vrata kuće u kojoj je živela njegova bivša supruga sa svojom majkom. Nakon bezuspešnog pokušaja, kada je Šokolovski već krenuo ka izlaznoj kapiji, na prozoru se pojavila tašta.

Ona ga je prvo gađala pojedinim predmetima, a posle nekog vremena se vratila sa nekom vrstom vatrenog oružja koje liči na pištolj i zapucala?! Britanski tabloid "The Sun" stigao je u posed snimka tog incidenta na kojem se vidi kako Šokolovski beži od pomahnitale bivše rodbine (Telegraf nije mogao nezavisno da potvrdi verodostojnost ovog video snimka).

Inače, čitavu svoju fudbalsku karijeru proveo je u Dinamu iz Kijeva za koji je upisao preko 400 nastupa, a igrao je i 92 puta za nacionalni tim Ukrajine.

(Telegraf.rs)

Video: OFK pobedio Mladost rezultatom 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    23. jul 2024 | 11:34

    Igra se utakmica.A čovek priča o ratu.Zalutali ste vi ovde.Gine ti narod a ti bi da igraš fudbal.Zgazi ih Partizane

  • misa

    23. jul 2024 | 11:19

    Pa mi treba da se ljutimo na sve zemlje koje igraju sa zemljama NATO pakta i Kosova al to niko ne komentariše

  • Pobro

    23. jul 2024 | 19:46

    Tvoje iskustvo nezanije od pzcnjave moglo bi dobro doci na frontu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA