Čukarički nastavio da jača tim: Na Banovo brdo stigao momak iz Gane, potpisao na tri godine

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Godsvil Vadze potpisao je ugovor sa Brđanima

Ekipa Čukaričkog nastavila je da jača ekipu za novu sezonu u kojoj će ponovo pokušati da napadne mesto u samom vrhu tabele, pošto je na Banovo brdo stigao Godsvil Vadze, momak iz Gane, koji je potpisao trogodišnji ugovor. 

U pitanju je jedan od najboljih pojedinaca ekipe Zvijezda 09 u Premijer ligi BiH prošle sezone, a rođen je 4. septembra 2001. godine u gradu Tefle u Gani, dok je inostranu karijeru započeo u austrijskom timu Pincgau Salfelden, odakle je potom prešao u pomenuti bosansko-hercegovački tim.

Na 49 utakmica u Zvijezdi 09 postigao je osam golova, dok je šest puta bio asistent.

– Veoma sam srećan što sam postao član Čukaričkog. Jedva čekam da upoznam saigrače, da odradiom prvi trening i nadam se da ću vrlo brzo biti u konkurenciji za utakmice. Zahvalan sam Bogu, kao i svim ljudima u Gani koji veruju u moj talenat. Obećavam da ću dati svoj maksimum za ovaj klub, kojem sam veoma zahvalan zbog činjenice da me je angažovao. Privilegija je igrati za Čukarički - rekao je Vazde na promociji na Banovom brdu.

On je u ponedeljak odradio zdravstvene preglede, a od utorka će trenirati sa ostatkom ekipe.

– Pratili smo duže vreme nekolicinu momaka koji su bili na našem radaru, između ostalog i Vadzea. Odradili smo detaljne analize njegovih kvaliteta, uz pomoć skauting službe kluba, zajedno smo došli do zaključka da je ovo idealan profil igrača koji se uklapa u sistem i ideju igre koju traži naš šef struke Goran Stanić. Očekujemo od momka iz Gane da se brzo uklopi u zahteve i da što pre konkuriše za tim, a od velikog značaja biće i činjenica da je već igrao na ovim prostorima – kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako se Nole sprema za Pariz na vrelom suncu Crne Gore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA