Trenera Dinamo Kijeva pitali da li je ovo prednost Partizana u meču, evo šta je rekao: "Nije lako odgovoriti"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Kaže da su spremni, ali...

Fudbaleri Partizana pred sobom imaju prvi zadatak u Evropi, pošto ih čeka prvi meč drugog kola kvalifikacija gde će im rival biti Dinamo Kijev, dok se meč igra u utorak, 23. jula, s početkom od 20 časova u Lubinu u Poljskoj.

Jasno je da Partizan nije baš favorit u ovom meču, ali pokušaće crno-beli da iznenade.

Pred ovaj meč je konferenciju imao i trener Dinamo Kijeva Oleksandr Šovkovski, koji je upitan i o tome što Partizan ima jednu zvaničnu utakmicu iza sebe.

- To nije pitanje na koje je lako dati odgovor. Samo utakmica može odgovoriti na to. Ali, perfektno smo analizirali akcije našeg protivnika i imamo spreman plan igre. Mislim da postoji razumevanje toga kako ćemo zapravo odigrati. Mislim da smo se pripremili jako dobro, ali, ponavljam, utakmica će pokazati sve.

Podsetimo, meč je na programu u utorak od 20 časova. Takođe, trener je pred ovu konferenciju čitao i jedno ratno saopštenje.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević burno posle prvog kola u Superligi: "Titula se ne osvaja kao tralala, šićfirić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boss

    23. jul 2024 | 06:58

    Debili klasicni !!! Ista prica kao Hrvati, od sebe prave zrtve , a vecih nacista i zlocinaca od njih nema ! Sto nije spomenuo naciste iz Azova ?

  • RoD

    23. jul 2024 | 08:37

    Kratko mu je pamcenje, zaboravio je da je bio golman tog istog kluba koji je stigao do polufinala lige sampiona gde je igrao sa Bajernom iz Minhena, timom iz drzave koje je direktno ucestvovala u zlocinima nad nasim narodom!! Nesto se ne secam da su izlazili u javnost sa bilo kakvim anti-ratnim saopstenjima tada! Treba i njega i Ukrajinsku javnost podsetiti na to...

  • DusanSrb

    23. jul 2024 | 03:45

    Neces ti sigurno da odlucujes na kakve turnire ce Srpski tim da ide!!! Zna se dobro ko je sve zapoceo ovo u ukrajini, a to je ukrajina! Napred Partizan! Nadam se da ce te da zgazite ova g...vna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA