Ako hoćeš u OFK Beograd - raskini ugovor sa Zvezdom: Blizance iz crveno-belog tabora sačekala čudna situacija

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Propisi su propisi...

Fudbaleri OFK Beograda su na sjajan način započeli sezonu u Superligi Srbije, pošto su u prvom kolu slavili protiv Mladosti iz Lučana sa 2:1 i to nakon preokreta u poslednjih 10 minuta, a gde je Aleksandar Kahvić postigao dva pogotka. Ipak, Romantičari su ovde naišli na problem kada se tiče i njihova dva fudbalera koja su pristigla iz Zvezde.

Naime, na meču protiv Mladosti iz Lučana u protokolu nije bilo ni Jovana, a ni Nikole Mituljikića koji su pristigli iz Crvene zvezde, dok je razlog pomalo i bizaran.

Kako kažu propisi u Srbiji, jedan klub drugom ne može da pozajmi više od tri igrača. Samim tim, Crvena zvezda je već pozajmila OFK Beogradu Novaka Gojkova, Edmunda Ada i Ebenzera Anana, koji su pronašli svoje mesto u protokolu.

Samim tim, propisi dalje nalažu da blizanci Mituljikić moraju da raskinu ugovor sa Crvenom zvezdom, te da kao slobodni igrači potpišu za OFK Beograd, ako žele da igraju ove sezone u Superligi Srbije!

Ipak, to neće biti presedan, pošto je već nekoliko igrača isto uradilo. Tako su ovog leta u OFK Beograd stigli Uroš Lazić, Aleksej Vukićević, Vuk Bogdanović, Aleksa Cvetković, Ognjen Ilić, te Aleksandar Kahvić, a svi po istom principu - kao slobodan igrač. Do kraja prelaznog roka ima još dosta vremena, pa se očekuje da i braća Mituljikić urade isto.

Opet, s druge strane treba pomenuti i to da svi igrači zvezde koji su u OFK Beogradu imju ugovor 50:50 i da crveno-beli mogu da ih vrate u svakom trenutku. Samo, kada ih vrati, na primer za godinu dana, moraće da plate Romantičarima vreme što su igrali tamo i kolika im je plata.

(Telegraf.rs)

Video: Nezvanični trofej završio u rukama navijača OFK Beograda, a onda je krenulo ludilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA