Brat mu jedan od najtraženijih igrača Superlige, on potpisao sa Čukaričkim do 2027.

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Miladinović veran Brđanima

Talentovani fudbaler Čukaričkog Uroš Miladinović obavezao se na novu vernost klubu sa Banovog brda do 2027. godine i predstavljaće veliki zalog za budućnost!

Uroš je dete kluba i brat Igora Miladinovića, momka koji je suvo blago srpskog fudbala i jedan od najtraženijih fudbalera Superlige i biće pravo čudo ukoliko uopšte ostane u Čuki.

- On je naše dete, već šest godina je u klubu, a sada je potpisao novi ugovor na još tri godine. Bio je na pozajmici u Vršcu, zimus smo ga vratili u Čukarički. Imao je sitnih problema sa povredama, ali je potom odlično radio u prethodnom periodu i od njega mnogo očekujemo ove i u sezonama ispred nas. Ugovor mu je, kao i bratu Igoru, isticao za godinu i po dana, ali smo odlučili da ga produžimo – kazao je tehnički direktor belo-crnih Goran Grkinić, koji je potom dodao:

Što se tiče Uroševog starijeg brata Igora, čekamo da vidimo na koju će stranu otići. Za njega imamo ozbiljne ponude. U slučaju da transfer ne bude realizovan i da ne bude ponude koja odgovara i njemu i klubu, Igor Miladinović će i dalje biti deo Čukaričkog.

Za Igora je tokom proleća i te kako bila zainteresovana Crvena zvezda, dok je Čuka za njega konkretne ponude imala i iz MLS. S druge strane, Uroš je poručio da je presrećan što je ostao na Brdu.

Igor Miladinović Igor Miladinović u belom dresu Foto: MN Press/Ivica Veselinov

- Dete sam ovog kluba, ovde sam već šest godina, prošao sam sve mlađe kategorije, stigao do prvog tima. Spreman sam da čekam svoju šansu, vredno treniram i nadam se da ću ove sezone biti u prilici da pomognem timu da ostvari ambicije. A one su svakako vezane za plasman u vrh tabele i u evropska takmičenja.

Prvi nastup za Brđane Miladinović je zabeležio još u maju 2022. godine, u duelu protiv Napretka na Banovom brdu. U međuvremenu, šest meseci je proveo na pozajmici u članu Prve lige Srbije, OFK Vršcu. Uroš je do sada pet puta nosio dres prvog tima Čukaričkog.

(Telegraf.rs).

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA