Partizan ne može da računa na napadača protiv Dinama: Nikolić zbog suspenzije preskače Ukrajince!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaler je prošle godine zaradio isključenje protiv Nordsjelanda i nije u kombinaciji za tim

Jednostavnim uvidom u administraciju i istorijat takmičenja iz prošle sezone, što bi naš narod rekao "uz dva klika na tastaturi", dolazi se do saznanja, onima sa kraćim pamćenjem, da Partizan ne može da računa na Nemanju Nikolića u sutrašnjem duelu sa Dinamom iz Kijeva (20.00 Arena sport Premium 1). Napaadač je pod suspenzijom od prošlog leta i preskočiće prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će stručni štab imati rešenje manje u ofanzivnom delu tima.

Fudbaler je zaradio suspenziju od jedne utakmice u prošlogodišnjim susretima sa Nordsjelandom. Konkretno, u revanšu sa danskim klubom, u Beogradu, dobio je dva žuta kartona u samo desetak minuta, pošto je priliku dobio u drugom poluvremenu, pri rezultato 0:1 kada je već sve bilo gotovo, jer je Nordsjeland, računajući i prvi meč, zbirno vodio sa šest golova razlike.

Zbog opomene u 76. i 85. minutu utakmice Nikolić je tada zaradio isključenje, samim tim i jednu utakmicu pauze u evropskim takmičenjima za tekuću sezonu. To znači da trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa na napadača u odmeravanju snaga sa Dinamom u Lublinu, ali hoće u revanšu, u Beogradu, sedam dana kasnije.

Bez obzira na kaznu, Nikolić se našao na spisku putnika u Poljsku, kako bi bio uz ekipu u važnoj utakmici sa ukrajinskim predstavnikom.

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja doneo pobedu Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA