Za njega nije bilo mesta u Piksijevom timu, sada se slikao sa hrvatskim fudbalerom koji je živeo u štali

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

I oni su započeli pripreme za novu sezonu

Evropsko prvenstvo je sada već stvar prošlosti, a na njemu se nisu proslavile reprezentacije sa ovih prostora. Srbija je učešće okončala u grupnoj fazi kao četvrta, dok je Hrvatska svoju završila na trećem mestu.

I jedni i drugi su razočarali svoje nacije, a pojedinci su se nakon obaveza u nacionalnom timu vratili u svoje matične klubove. To je slučaj sa defanzivcem Martinom Erlićem.

Hrvatski internacionalac se sa Sasuolom priprema za početak Serije A, a na svom Instagram profilu je podelio fotografiju zajedno sa nesuđenim članom sastava Srbije za Evropsko prvenstvo.

Uroš Račić se već neko vreme nije nalazio u planovima selektora Dragana Stojkovića Piksija, a u narednoj kampanji će probati da se izbori za mesto startera u klubu.

Erlić je inače poznat kao neko ko uvek u slobodno vreme i tokom leta pomaže svojim roditeljima oko poslova. Kao dečak je živeo u štali i maltene od nule dogurao do visina.

Društvo im je pravio i mladi hrvatski fudbaler Borna Knezović, momak koji ima samo 18 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Račić kao "fristajl fudbaler": Igrao se malo s lopotom, pa pogodio koš nogom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA