Arapi spremili 60 miliona za fudbalera koji je na 54 meča dao deset golova: Dokle ovo ide...

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Suma nova od koje se vrti u glavi

Samo godinu dana nakon što ga je Aston Vila kupila od Bajera iz Leverkuzena, Musa Dijabi se nalazi pred novim transferom. Ovog puta daleko unosnijim kada su u pitanju lični uslovi.

Al Itihad je dogovorio čitav posao od 60 miliona, koliko će bivši šampion Evrope zaraditi, a ugovor će biti potpisan na pet godina. Papiri su već sređeni i samo se čeka ozvaničenje.

Klub iz Birmingema je izdvojio čak 55 miliona prošlog leta i tako oborio klupski rekord i čini se da je fudbaler ostavio korektan utisak. Na 54 duela u svim takmičenjima dao je deset golova i upisao devet asistencija, ali to očigledno nije dovoljno da ubedi ljude iz Vile i da ovakvu ponudu odbiju.

Dijabi primarno pokriva mesto desnog krila i ima svega 25 godina, pa će tako Stari kontinent ostati bez još jednog relativno mladog fudbalera koji obećava.

On je karijeru otpočeo u Pari Sen Žermenu, igrao i za B tim, ali i Krotone na pozajmici, pre nego što je od 2019. do 2023. bio član "farmaceuta".

Za reprezentaciju Francuske odigrao je jedanaest utakmica i s vremena na vreme dobija poziv Didijea Dešama.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zbog čega je Napredak ostao sa igračem manje protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    22. jul 2024 | 13:37

    Bolje da su dali nama da kopamo litijum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA