Partizan saznao imena narednih rivala u Evropi: Lil, Salcburg, Rendžers, Fenerbhače, PAO, čekaju crno-bele...

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Teško, baš teško...

Srpski predstavnici na evro-sceni saznali su ovog jutra imena potencijalnih rivala u trećem kolu sva tri UEFA takmičenja. Partizan i Vojvodina će biti u žrebu po dva puta, dok će se Radnički 1923 u bubnju naći jednom.

Crno-beli u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv kijevskog Dinama, a ukoliko prođu dalje odranije su znali da će ići ne megdan vrlo teškom protivniku. Lil, Salcburg, Rendžers i Slavija iz Praga su prekoputa...

Kao da situacija nije bila dovoljno komplikovana, voljom kompjutera crno-beli su dobili i tri potencijalna rivala na žrebu za Ligu Evrope, ukoliko Ukrajinci u eliti budu uspešniji. Pobednici duela Panatinaikos - Botev, Trabzon - Ružomberok i Serkl Briž - Kilmarnok i poraženi iz meča Fenerbahče - Lugano u tom slučaju čekaju viceprvaka Srbije... Nije moglo mnogo teže od toga.

Vojvodina na žrebu za LE sa suprotne strane ima iste potencijalne rivale, ali najpre je potrebno čudo i eliminacija Ajaksa.

Kada je u pitanju žreb kvalifikacija za Ligu konferencije Voša bi tu čekala nekog pod pobednika duela AEK - Inter Eskaldes, Maribor - Univerzitatea Krajova, Kluž - Neman, Žalgiris - Pafos i Dnjipro - Akademija Puškaš, dok bi Radnički nakon Mornara zakazao meč sa nekim od sledećih pobednika iz duela Maribor - La Fjorita, Makabi Haifa - Sabah, Hapel Ber Ševa - Černo More, Milsami - Astana, Pakši - AEK Larnaka.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević burno posle prvog kola u Superligi: "Titula se ne osvaja kao tralala, šićfirić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    22. jul 2024 | 09:36

    Al što kaže Stanoje ,mi smo partizan nek se oni nas plaše😭😭😭😭😭😭😭😭ima bre da ih oderul.....

  • Janko

    22. jul 2024 | 10:41

    Kakvi su protivnici u Ligi koncerencija🤣🤣🤣

  • 😅😅😅😅😅

    22. jul 2024 | 10:59

    Naredni mečevi sektaša ? 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅😅🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA