Trajković posle trijumfa Novog Pazara: "Treba vremena da se kockice slože, bićemo još bolji"

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Briljirao Adem Ljajić

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su trijumf u uvodnom kolu Superlige Srbije, pošto su na domaćem terenu savladali Spartak iz Subotice rezultatom 3:2.

Na pomenutom susretu briljirao je Adem Ljajić koji je postigao dva gola, a nakon meča svoje utiske izneo je i trener pobedničke ekipe Nikola Trajković.

- Težak meč. Uvek je ta prva utakmica nezgodna, pogotovo kada imate toliko promena u ekipi, kao što smo mi imali. Ovo je potpuno novi tim. Mogu da kažem da sam, pre svega, zadovoljan htenjem, zalaganjem, dali smo tri lepa gola. Nažalost je taj finiš u poslednjih deset minuta malo pokvario utisak, nepotrebno smo ušli u tu jurnjavu, iz našeg poseda smo primili gol u tranziciji i onda uđe voda u uši. Radićemo na tome, idemo korak po korak. Treba vremena da se kockice slože, jer kao što znate, 15 igrača je napustilo Novi Pazar, došlo je deset novih i radićemo da Novi Pazar bude još bolji - rekao je Trajković za TV Arena Sport.

Novi Pazar će u narednom kolu gostovati ekipi Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Video: OFK pobedio Mladost rezultatom 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA