Navijači Hajduka "zapalili" Split i proslavili najveći potpis u istoriji kluba: Ivan Rakitić stigao na Poljud

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Raskinuo ugovor u Saudijskoj Arabiji i prešao u hrvatski klub

Ono što se prethodnih dana i najvaljivalo, danas se i dogodilo. Splitski Hajduk završio je možda i najveći potpis u bogatoj istoriji, pošto je jednogodišnji ugovor sa ovim klubom parafirao Ivan Rakitić.

On na Poljud stiže posle sezone u Saudijskoj Arabiji, a iako je imao validan ugovor na još godinu dana odlučio je da isti raskine i prihvati poziv kluba za koji navija od malih nogu.

Dočekan je u večernjim časovima, a pozdravilo ga je nekoliko hiljada navijača ispred stadiona.

- Da mi je neko pre dva, tri meseca rekao da ću ovde da sedim, nasmejao bih mu se. Srećan sam i ponosan što mogu hrvatskom fudbalu da vratim sve što je on meni dao. Otvorila se mogućnost da dođem u HNL, a Hajduk je bio jedina opcija. Srećan sam što ću uživati ovde i jedva čekam da se pridružim ekipi, da osetim ove navijače i da što pre krenemo – rekao je Rakitić.

Podsećanja radi, Rakitić je tokom karijere nastupao za Bazel, Šalke, Barselonu, Sevilju i Al Šabab i ovo će mu biti prvi klub u domovini.

Takođe, Hajduk na titulu čeka od 2005. godine, a navijači se nadaju da bi uz Rakitićevu pomoć ona mogla da se vratii na Poljud posle 20 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA