Šou OFK Beograda na povratku u Superligu! Kahvić uz penal, pa i gol u 93. minutu doneo pobedu Romantičarima

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Kakvo ludilo na stadionu "Radomir Antić" u Užicu

OFK Beograd se u Superligu Srbije vratio u velikom stilu, pobedom golom u nadoknadi vremena! Na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, Romantičari su uspeli da u poslednjih pet minuta "okrenu" Mladost iz Lučana i da dođu do velika tri boda golovima Kahvića - 1:2 (0:0)!

Delovalo je da Mladost ima sve u svojim rukama i da će uspeti da slomi OFK Beograd van svoje kuće u Užicu, pošto je nominalni domaćin na ovom susretu poveo pogotkom Cvetinovića iz kornera u 59. minutu na asistenciju Pejovića, ali onda smo videli potpuni haos.

Naime, glavni sudija ovog meča, Nikola Radaković prvo je dosudio penal za Romantičare u 84. minutu, zbog čega je posledično pokazao i drugi žuti karton Cvetinoviću. Fudbaleri Mladosti nisu bili nimalo zadovoljni ovom odlukom, opkolili su arbitra, ali je odluka ostala na snazi.

Kao siguran realizator pojavio se Kahvić, a Romantičari su do kraja meča samo krenuli još jače, uvidevši da imaju brojčanu nadmoć nad protivnikom.

I to im se isplatilo u nadoknadi vremena. Odbrana Mladosti je potpuno ispala, a jedna lopta došla je na kraju do Kahvića, koji je šutirao po zemlji za konačnu pobedu OFK Beograda u Užicu u 93. minutu susreta.

U drugom meču u istom terminu, Čukarički je golovima Ivanovića i Cvetkovića iz prvog poluvremena savladao Radnički iz Niša sa 2:0.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala četvrti gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    20. jul 2024 | 23:09

    Bravo Romantičari, igrali su hrabro i imali dosta šansi, posed lopte 61:39 za njih. Biće Ofk-a jako nezgodan protivnik, imaju dosta dobre igrače!

  • Realno

    21. jul 2024 | 21:44

    Neverovatni Radaković... Kolika je cena obraza?

  • нибрС

    21. jul 2024 | 10:17

    Ма браво за тебе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA