≫ 

Zvezda silna na premijeri Superlige: Ubljani videli ples šampiona, crveno-beli brojali do 4 protiv Jedinstva

 ≫ 

Pratite tekstualni prenos meča na Telegraf Sportu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zvele
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • RSK

    20. jul 2024 | 22:54

    Videcete sad cirkusa i kmeke kad se kmekavci probude….

  • marko

    20. jul 2024 | 22:26

    jadna li je ova liga..sta napravise ovi iz tirane od nekad kvalitetne lige..bruka i sramota..al to je njihov obraz

  • Misko

    20. jul 2024 | 22:04

    Ovako, jedva cekam da se Seol oporavi , hvala mu za sve ali Roda, stvarno vise nije za fudbal, Kanga osim tog penala sto mu je vrhunski, znaci oci me bole od njega - nema utakmice da 2,3 lopte ne proda ljudima u noge u opasnoj zoni, davi i gnjavi igru svaki put , a trti se samo da je lopta kod njega i da izvede neki prekid i kod Bahara kad nije igrao i sad kad je na glupi igra je odmah bolja , terajte ga vise iz zvezda aman, Djiga iznenadjujuce dobar - ali stvarno msm da decko cesto kiksa, daj Boze da je napredovao s tim bubicama, Stojic solidan , Sljivic mozda veliki talenat ali nazalost spor igrac-brzina veliki hendikep za njega , Puma - susta suprotnost od Sljive, osim brzine, 3. utkamicu ne vidim nista korisno i konkretno, Luka Ilic zaista pojacanje i vidi se bre da decko grize za ovaj grb, Mimovic popravlja se , ozbiljna fizika tela i trka ali pas i centarsut kao i nesto konkretno , jako siromasno! Serifa su probudili u svemu- ali njegova tehnika je ozbiljan njegov problem , coveku treba mnogo sansi da bi dao gol, nazalost da to ima vrv bi bio u ligama petica, Dalsio moderno i fino, prijem , dodir, pas dalje- ne gnjavi , dobar pregled igre i osecajno duge lopte bas gde treba, ali defanzivno mrsavo bas, Hvang nema potrebe komentarisati zaista super igrac i trci i pas i pregled i zalaganje , samo jos kad bi ostao. Jovanovic mali - necu da gresim dusu , videcemo jos… Voleo bih da Olajinka se dozove pameti i nastavi gde je stao. Nasu ligu smo prerasli generalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA