Milson sve dalje od Zvezde! Makabi traži više novca ali i procente od prodaje: Crveno-belima i plata problem?

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Da li će platiti ovaj iznos crveno-beli?

Tokom dana se pojavila informacija da je Crvena zvezda poslala ponudu Makabiju iz Tel Aviva za krilnog igrača Felisija Milsona od 4.000.000 evra, a, kako se može čuti iz Izraela, klub je glatko odbio ovu ponudu, jer očekuju i traže više.

Naime, Crvena zvezda na svom radaru nema samo Milsona, već i Nemanju Radonjića i Viktora Đukanovića, te je pravo pitanje - da li će nastaviti sa "jurnjavom" za Milsonom, pogotovo nakon informacije koju je preneo izraelski "One", a koja kaže da Makabi traže više.

Prema informacija ovog portala, Makabi traži čak 6.000.000 evra, ali i to nije sve, pošto oni traže i procente od iduće prodaje.

Takođe, Izraelci kažu da crveno-bele takođe očekuju i pregovori sa igračen, pošto je Zvezda navodno spremna da mu ponudi 1.000.000 evra za godinu dana, što je više od Makabija, ali što je daleko manje od cifre koju je navodno nudio AEK, a koja iznosi 2.500.000 evra.

Po svemu sudeći, čini se kao da će Zvezda ipak morati da se okrene ka drugim opcijama, te da odustane od Milsona koji u sezoni za nama ima bilans od sedam golova i devet asistencija u prvenstvu Izraela.

(Telegraf.rs)

Video: Crvena zvezda upalila turbo: Za 5 minuta dali dva gola Sočiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA