Njukasl doveo fudbalera Jedinstva sa Uba: Novi Nemanja Vidić u nestvarnom transferu pojačao velikana

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Ogroman posao!

Govorio je Nemanja Matić da Jedinstvo u svojim redovima ima novog Nemanju Vidića, mnogi mu nisu verovali, ali Njukasl jeste. Popularne "svrake" su zvanično predstavile talentovanog zadnjeg vezistu i štopera Miodraga Pivaša.

Pominjalo se i ranije da bi 19-godišnjak mogao da pređe u redove velikana, a posao je kompletiran i pre nego što se očekivalo.

Momak koji je sa Ubljanima obezbedio vicešampionsku titulu u Prvoj ligi Srbije i bio standardan član postave će tako probati da uradi ono što mnogima nije pošlo za rukom, a jeste Vidiću ili Banetu Ivanoviću. Uspeh u Premijer ligi nije zagarantovan, ali uz vredan rad sve je moguće.

- Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto - da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem - rekao je Pivaš na predstavljanju.

Pivaš je rođeni Novosađanin i karijeru je otpočeo u nižim ligama Austrije i lokalnom Sizenhajmu, a pre dolaska u Jedinstvo igrao je za Gredig. Srbiju je predstavljao u uzrastu do 17 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahahaha

    20. jul 2024 | 14:36

    Sta kaze projekat kluba ga je ubedio da ode iz Uba i potpise za slavni Newcastle united

  • Legenda

    20. jul 2024 | 15:06

    Sta kaze legenda vidio je projekat newcastlea i odlucio se da napusti Jedinstvo iz Uba hahahahaha

  • Buco

    20. jul 2024 | 16:57

    Kaze sta me ubedilo,neverovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA