Doneo poslednji trofej Partizanu, sada je postao trener Voždovca

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ostojić pojačao klupu Zmajeva

Nekadašnji fudbaler Partizana Bojan Ostojić pojačao je ekipu Voždovca i biće pomoćni trener u stručnom štabu Dejana Čelara u nameri da Zmajeve vrate u Superligu!

Ostojić je prošlu sezonu radio sjajan posao sa Sašom Mićovićem u Smederevu, malo im je falilo da ovaj klub uvedu u plej-of za ulazak u elitni rang, a posle 11 godin se vraća u Voždovca gde je bio kao igrač.

Potom je igrao za Čukarički i tamo osvojio Kup Srbije, otišao u Partizan i uzeo titulu i tri Kupa, a zanimljivo je da je baš on 2019. bio strelac u finalu protiv Crvene zvezde. To je ujedno i poslednji trofej crno-belih.

- Drago mi je što sam se vratio u fudbalski klub Voždovac posle 11 godina sa vrlo jasnim ciljem. Dok sam igrao za Voždovac, bila je to Prva liga, sa klubom sam uspeo da izborim plasman u Super ligu i nadam se da ćemo taj uspeh uspeti da ponovimo i ove sezone. Velika je čast, privilegija i moje zadovoljstvo što se vraćam u ovako moderan ali pre svega organizovan klub koji u svakom smislu pravi kvalitetnu razliku na sceni srpskog fudbala. Mislim da je klub poput Voždovca, koji od mladih igrača prvenstveno pravi dobre ljude a onda i kvalitetne igrače, pravi izbor i radujem se svemu što dolazi. A verujem da dolaze dobre stvari - rekao je Ostojić, svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca Superlige.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beware of organized gangstalking

    20. jul 2024 | 07:19

    lik koji je naučio pavlovica strahinja da kida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA