Milojević dobio škakljivo pitanje vezano za Partizan: "Ne bih da odgovaram na to"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Imao je Milojević i poruku za navijače Zvezde

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred premijernu utakmicu srpskog šampiona u novoj sezoni!

Zvezda u subotu veče od 20.00 časova dočekuje Jedinstvo iz Uba, novajliju u elitnom takmičenju, a Milojević je imao jasnu poruku za navijače:

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kada je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu - počeo je Milojević i nastavio:

- Čestitam im na ulasku u Superligu. Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da ostanu u prvenstvu. Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena - Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović... Mislim ipak da im je najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica.

Novinare je zanimalo kakva je situacija sa Duarteom, bonusima i sastavom.

- Ne znam da li će Duarte debitovati sutra. Trenira sa nama, nedavno se priključio, biće u protokolu, ali da li će zaigrati - videćemo. Što se bonusa tiče, mi imamo veliki broj mladih igrača, a sve zavisi od taktike i protivnika ko će od njih da se nađe na terenu. Ne mora da znači da ćemo sutra imati samo dva bonusa na terenu. Ne znam da li će neko sutra da propusti premijeru, ali treba uzeti u obzir da smo odradili specifične pripreme, jer se veliki broj reprezentativaca tek u Rusiji priključio kada smo već uigravali ekipu. Propustili su bazični deo i videćemo da li nekome treba jošš treninga da dođe u fizički željenu formu. Svakako imamo veliki fond igrača i s te strane ne postoji problem.

Novinari su, takođe, Milojevića pitali i da li se nekada u karijeri susreo sa situacijom koja nas očekuje u petak veče, a to je da Napredak kao domaćin protiv Partizana igra u Humskoj i koliko to ugrožava regularnost takmičenja.

- Ne bih da odgovaram na to - završio je izlaganje Milojević, a prenosi zvaničan sajt kluba sa Marakane.

(Telegraf.rs)

Video: "Klupski tenis nam je umro, ne postoji sistem": Novak zagrmeo kao nikad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    19. jul 2024 | 18:37

    Tako je Miloje treba da pričaš o igri svog tima a ne kao neki prvenstvo nije ni počelo oni već pričaju o sudijama itd..

  • Igor Obrenovac

    19. jul 2024 | 19:24

    Može jedno škakljivo pitanje za gospodina Milojevića? Koliko je puta pobedio Partizan u prošlom mandatu? Tada je Partizan imao još neki zdrav pršljen pa nije mogao, a sada je sve polomljeno i opet mu treba sudija da mu pomogne.

  • sreite stvari

    19. jul 2024 | 19:15

    Sefe , reci ti nama jel sredjeno sve..sklanjalice savez sudije drzava,,,sa ovim igracima ne mozemo bit ni peti..zato sredite to da mozemo poceti slaviti vec sutra novu titulu..ne treba se ni igrati kao i ovih 7 godina unazad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA