Hrvat koji je sramno vređao Srbiju otkrio pravi razlog zašto je napustio posao komentatora tokom Eura

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Oglasio se Jeličić za hrvatske medije

Hrvatski komentator Joško Jeličić, koji je vređao reprezentaciju Srbije tokom Evropskog prvenstva, otkrio je zbog čega je napustio Hrvatsku radio-televiziju (HRT) tokom EP i nije završio isto na svojoj funkciji.

Jeličić je EURO napustio krajem juna, pominjalo se i da je bez poslao ostao bez nekih kontroverznih izjava, a u razgovoru za "Radio Nacionalu" je otkrio pravi razlog:

- Zato što sam se emotivno ispraznio i zato što se u toj emisiji više nisam osećao dobro. Mi smo tim od sedam ljudi i moramo imati dobru hemiju, dobru energiju. Ona je uvek generisana dobrim rezultatom hrvatske reprezentacije i to je logično. Ali i bez toga treba, za moj ukus... Ja volim više energije, više emocije, više zdrave zaj**ncije" - rekao je i dodao:

- Fudbal je zabava. Ne želim da to bude taktička laboratorij,a emisija Otvoreno ili katedra na emisiji HNS-a. Ja nisam za to. To sam što jesam. Kad vidim strane forme emisija i ljude koji su sto puta veći fudbaleri i kvalitetniji od mene... Koja je to emocija, koja je to energija, koja je to opuštenost i nivo podbadanja. Ja živim za to da mi neko ponudi takvu formu.

Podsetimo, Jeličić je bivši fudbaler koji je igrao i za Hajduk i za Dinamo, a pažnju javnosti je i te kako privukao zbog ovih izjava o Srbiji:

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako. Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije.

Takođe, pominjao je i Oluju tokom svog izlaganja u programu uživo.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    19. jul 2024 | 18:35

    Ovakve spodobe nisu vrijedne komentara...

  • Duki

    19. jul 2024 | 19:05

    Sta bi mi bez njih i oni bez nas?

  • Velimir

    20. jul 2024 | 15:27

    Problem je što iz njegove izjave oseća mržnja,zlo. Ali reko je istinu Piksi je bruka od selektora,Djajić izlapeo godine,ali dobro profititiraju bez rezultata. Svako može da izgubi ali igra,žrtvovanje to mora da se vidi na terenu. Ima 1.5 miljona godišne,plaćene troškove,šetnju. A rezultati minimum.I još nemaju stida ljucki da podnesu ostavku.Ako nece oni država to treba da hapsi. Predsedniče Vučiću pokaži svoju vrednost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA