Golmane, pa gde si krenuo? Hrvat uradio ludu stvar u Ligi konferencija u 66. minutu, ali je imao dosta sreće

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Matija Orbanić je ovim potezom barem kupio simpatije internet navijača

Mnogo bizarnih mečeva i rezultata nam po običaju donose evropske kvalifikacije, a naročito one za Ligu konferencija u kojoj učestvuju timovi sa svih meridijana Starog kontinenta.

Verovatno su se mnogi iznenadili činjenicom da je slovenački Bravo tako izgubio prvi meč od anonimnog tima Konahs Ki iz Velsa, ali su momci iz Ljubljane na kraju ipak posle produžetka prošli dalje na gostovanju.

Ali, jedan potez njihovog golmana sa polovine drugog poluvremena mogao je zaista puno da ih košta i prosto je neverovatno kako mu je tako nešto uopšte palo na pamet.

Naime, Matija Orbanić koji je zapravo Hrvat je izeleteo na polovinu terena kako bi prihvatio jednu loptu koja je ispucana. I umesto samo da je prosledi do najbližeg saigrača, usledilo je nešto što stvarno nikome nije jasno.

Matija se zaleteo ka protivničkom golu, a sve dok su oko njega bili fudbaleri velške ekipe!

Srećom, niko mu nije na kraju oduzeo posed, a Orbanić se čak i oprobao i uputio udarac van okvira gola. Posle toga je morao da trči daleko nazad.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević pobesneo zbog "bonus" pravila pa zagrmeo i o sudijama u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA