Drinčić veruje u pozitivan rezultat po Radnički iz Niša: "Idemo da odigramo jaku utakmicu protiv Čukaričkog"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Počeo je superligaški karavan

Trener fudbalera niškog Radničkog rekao je da njegova ekipa na prvo gostovanje u sezoni protiv Čukaričkog ide da odigra jaku utakmicu i pokaže da klub ima velike ambicije u novoj sezoni.

Duel na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu zakazan je za subotu u 20 sati. Glavni sudija biće Danilo Nikolić.

- Gostujemo sjajnoj ekipi koja već dugi niz godina ima okosnicu tima i dobre rezultate. Poznajem ljude koji vode klub, kao i dosta igrača, sigurno da će njihove ambicije ove godine biti velike. Imaju sjajne igrače počevši od kapitena Docića do Kovača, vratili su i Tedića… Međutim, ja sam rekao mojim igračima kako Čukarički ima ambicije tako ih imamo i mi. Idemo da odigramo jaku utakmicu - rekao je Drinčić, a prenosi klupski sajt.

Fudbaler Radničkog Stefan Čolović ističe je ekipa spremna za nove izazove.

- Očekujem tešku utakmicu, protiv jako dobrog, organizovanog, kompaktnog protivnika. Ipak, mi se bavimo najviše nama. Radili smo na pripremama, uhvatili smo model igre koji šef traži od nas, mislim da su igrači to jako dobro prihvatili, nećemo odustati od naše igre bez obzira na to ko je protivnik. Znam da će oni izaći veoma motivisani i agresivni, a mi bi trebalo da odgovorimo na isti način i mislim da možemo da se nadamo pobedi - istakao je Čolović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Od njene poze se vrti u glavi: Vreli snimak Georgine i Ronalda iz saune!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA